Detall de l'activitat

Febrer
1
2019
Sessió científica
Sessió ordinària
Societat Catalana de Reumatologia
Divendres, 1 de febrer de 2019 | 09:30 | Sala 10 L'Acadèmia - Can Caralleu
Moderador/a: Dra. Laura López Vives. Hospital Sant Rafael. Barcelona
01-02-2019 | 09:30 - 14:00 | Sala 10
09:10 - 10:00Vinyeta: “El PET-TC com a tècnica de monitorització de les vasculitis de grans vasos” ( Sessió )
Ponent: Dr. Héctor Corominas. Servei de Reumatologia, Servei de Medicina Nuclear, Servei de Epidemiologia Clínica i Salut Pública. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Servei de Reumatologia Hospital del 2 de Maig.
Ponent: Dr. Ivan Castellví. Servei de Reumatologia, Servei de Medicina Nuclear, Servei de Epidemiologia Clínica i Salut Pública. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Servei de Reumatologia Hospital del 2 de Maig.
Ponent: M. Milán. Servei de Reumatologia, Servei de Medicina Nuclear, Servei de Epidemiologia Clínica i Salut Pública. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Servei de Reumatologia Hospital del 2 de Maig.
Ponent: Dra. Conxita Pitarch Grau. Servei de Reumatologia, Servei de Medicina Nuclear, Servei de Epidemiologia Clínica i Salut Pública. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Servei de Reumatologia Hospital del 2 de Maig.
Ponent: Dr. Cesar Díaz Torné. Servei de Reumatologia, Servei de Medicina Nuclear, Servei de Epidemiologia Clínica i Salut Pública. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Servei de Reumatologia Hospital del 2 de Maig.
Ponent: A. Laiz. Servei de Reumatologia, Servei de Medicina Nuclear, Servei de Epidemiologia Clínica i Salut Pública. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Servei de Reumatologia Hospital del 2 de Maig.
Ponent: I. Gich. Servei de Reumatologia, Servei de Medicina Nuclear, Servei de Epidemiologia Clínica i Salut Pública. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Servei de Reumatologia Hospital del 2 de Maig.
Ponent: P Moya. Servei de Reumatologia, Servei de Medicina Nuclear, Servei de Epidemiologia Clínica i Salut Pública. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Servei de Reumatologia Hospital del 2 de Maig.
Ponent: S. Jeria. Servei de Reumatologia, Servei de Medicina Nuclear, Servei de Epidemiologia Clínica i Salut Pública. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Servei de Reumatologia Hospital del 2 de Maig.
Ponent: A. Flotats. Servei de Reumatologia, Servei de Medicina Nuclear, Servei de Epidemiologia Clínica i Salut Pública. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Servei de Reumatologia Hospital del 2 de Maig.
Ponent: M. Riera. Servei de Reumatologia, Servei de Medicina Nuclear, Servei de Epidemiologia Clínica i Salut Pública. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Servei de Reumatologia Hospital del 2 de Maig.
Ponent: A. García. Servei de Reumatologia, Servei de Medicina Nuclear, Servei de Epidemiologia Clínica i Salut Pública. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Servei de Reumatologia Hospital del 2 de Maig.
Ponent: Dra. Berta Paula Magallares López. Servei de Reumatologia, Servei de Medicina Nuclear, Servei de Epidemiologia Clínica i Salut Pública. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Servei de Reumatologia Hospital del 2 de Maig.
Ponent: Dr. Jordi Casademont. Servei de Reumatologia, Servei de Medicina Nuclear, Servei de Epidemiologia Clínica i Salut Pública. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Servei de Reumatologia Hospital del 2 de Maig.
Ponent: Hye Sang Park. Servei de Reumatologia, Servei de Medicina Nuclear, Servei de Epidemiologia Clínica i Salut Pública. Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Servei de Reumatologia Hospital del 2 de Maig.
10:00 - 10:30Comunicació 1: “Anticossos anti-carbamilats al Reumatisme Palindrómic: prevalença i significat clínic” ( Sessió )
Ponent: Dra. Andrea Cuervo Aguilera. H Clínic de Barcelona
Ponent: Dr. Raimon Sanmartí Sala. H Clínic de Barcelona
Ponent: Dr. Sebastian Rodriguez Garcia. H Clínic de Barcelona
Ponent: Dra. Georgina Salvador Alarcon. H Clínic de Barcelona
Ponent: Dra. Sonia Cabrera Villalba. H Clínic de Barcelona
Ponent: Dra. Isabel Haro. H Clínic de Barcelona
Ponent: Dra. Virginia Ruiz-Esquide. H Clínic de Barcelona
Ponent: Dr. Oscar Camacho. H Clínic de Barcelona
Ponent: Dra. M Victoria Hernández Miguel. H Clínic de Barcelona
Ponent: Dra. Maria José Gomara. H Clínic de Barcelona
Ponent: Dr. Julio Ramírez García. H Clínic de Barcelona
Ponent: Dr. Juan De Dios Cañete. H Clínic de Barcelona
Ponent: Dr. José Alfredo Gómez Puerta. H Clínic de Barcelona
Ponent: Dr. Raul AntonioCastellanos Moreira. H Clínic de Barcelona
10:30 - 11:00Comunicació 2: “Caracterització de pacients afectes de Fibromialgia amb o sense Síndrome d’Hiperlaxitut Articular” ( Sessió )
Ponent: Dr. Manuel Ciria Recasens. Hospital del Mar.
Ponent: A. Juan. Hospital del Mar.
Ponent: E. Muñoz. Hospital del Mar.
Ponent: LM. López. Hospital del Mar.
Ponent: Dr. Jordi Carbonell. Hospital del Mar.
Ponent: Dr. Josep Blanch Rubio. Hospital del Mar.
Ponent: MJ. Herrero. Hospital del Mar.
11:00 - 11:30Descans - Cafè ( Càtering )
11:30 - 12:30Conferència: “Pla Director de Malalties Reumàtiques i Aparell Locomotor: On som? ( Sessió )
Ponent: Dra. Marta Larrosa Padró. Pla director de malalties Reumàtiques i Aparell Locomotor.
Ponent: Dr. Xavier Surís Armangué. Pla director de malalties Reumàtiques i Aparell Locomotor.
12:30 - 13:30Cas clínic ( Cas clínic )
Discussor/a: Dra. Judith Lluch Pons. Hospital de Bellvitge
Presentador/a: Dra. Selene Labarda. Hospital del Mar